Kjæreste og par

Jeg tilbyr kjæreste- og parfotografering for deg og din kjære. Vi blir enige om tid og sted, og jeg bruker gjerne omgivelser som er viktige for dere. Under selve fotograferingen kan dere benytte flere antrekk om dere ønsker dette, og vi kan også oppsøke flere ulike locations. På forhånd planlegger jeg en del bilder på bakgrunn av deres ønsker, men jeg er alltid mottakelig for forslag fra dere underveis. På den måten blir det også en litt artigere fotografering. I ettertid redigerer jeg bildene, og dere får deretter bildene i topp kvalitet og høy oppløsning på DVD.

Kjæreste- og parfotograferings pakken inneholder:

  • 1-3 timers fotografering på ulike locations og kanskje også ulike antrekk – dette er opp til dere!
  • Minst 20 ulike bilder levert på DVD med topp kvalitet og høy oppløsning.
  • Fri bruksrett på alle bildene!

Pris: 4000,- inkl.mva

Om jeg må reise langt blir vi enige om en kompensasjon for dette.

Din email er aldri publisert eller delt. Required fields are marked *

*

*