Bryllup | Marianne & Kristian

11. februar giftet Marianne og Kristian på Inderøy, og jeg fikk æren av å være deres bryllupsfotograf. Jeg tok bilder i kirka og bryllupbilder mellom vielsen og festen, og for første gang fikk jeg ta bryllupsbilder i min hjemkommune Inderøy. Det ble en meget kjølig opplevelse, spesielt for brudeparet. Heldigvis var de tøffe, og vi fikk tatt en mange bilder litt rundt omkring på Inderøy, samt i Verdal. Hva synes dere om bildene?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Gfebruar 22, 2012 - 7:13 pm

  Knallflotte bilder Hans!ReplyCancel

 • Fotograf Hans Græslifebruar 28, 2012 - 11:58 am

  Takk for det G!:)ReplyCancel

 • martefebruar 28, 2012 - 8:50 pm

  Begge de liggende bildene med brudeparet sittende er fantastiske! Ekte uttrykk og velkomponert. Synes noen av de svart-hvite blir litt mørke og dystre…ReplyCancel

 • Fotograf Hans Græslifebruar 28, 2012 - 10:39 pm

  Takk for konstruktiv kritikk Marte! Det skal jeg ha i bakhodet neste gang:)ReplyCancel