Familie og gruppe

Jeg tar gjerne familie- og gruppebilder for deg og din familie. Eller kanskje vil du ha et bilde sammen med dine venner. Om du/dere velger meg blir vi enige om tid og sted, og gjerne også stil. Jeg legger en plan for selve fotograferingen, men dere kan også komme med forslag underveis i fotograferingen. I ettertid redigerer jeg de beste bildene, og dere får 10-20 ulike gruppebilder levert i høy kvalitet på DVD med fri bruksrett.

Familie- og gruppefotograferingspakken inneholder:

  • 1-3 timers fotografering på ulike locations og kanskje også ulike antrekk – dette er opp til dere!
  • Minst 10 ulike gruppebilder i høy kvalitet levert på DVD (som regel blir det en god del flere).
  • Fri bruksrett på alle bildene!

Pris: 4000,- inkl.mva

Om jeg må reise langt blir vi enige om en kompensasjon for dette.

Din email er aldri publisert eller delt. Required fields are marked *

*

*