Årets konfirmanter 2011

Det nærmer seg kavalkade-tider, og for å komme en del i forkjøpet presenterer jeg nå noen av de fineste konfirmantbildene jeg tok i løpet av 2011. Jeg har fått tatt bilder av fire flotte konfirmanter, og når jeg nå ser bildene så synes jeg vi fikk til mange flotte konfirmantportretter. Om du er konfirmant til høsten eller har en ungdom som er det så ligger mitt «konfirmantpakke tilbud» her! Hva synes du er det fineste konfirmantbilde fra 2011?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Ingveigjanuar 10, 2012 - 1:06 am

  Hans! Du er så kjempeflink! Glede mæ t å sjå fortsettelsen 🙂ReplyCancel

 • Fotograf Hans Græslijanuar 10, 2012 - 8:04 am

  Takk for det! Kommer snart nye bryllupsbilder nå…;)ReplyCancel

 • Maratonjentajanuar 10, 2012 - 2:22 pm

  Flotte bilder!!!
  Keep up the good work:-)

  Hilsen Maratonjenta!ReplyCancel